Vanochtend even op bezoek geweest bij de Paasbrunch

Vanochtend even langs geweest bij de Paasbrunch in de Schuilplaats. Uiteraard om even een paar foto’s te maken zodat we er nog eens op terug kunnen kijken. De impressie staat inmiddels op de site: https://schuilplaatslopik.nl/2013-paasbrunch/.

Maar tsjonge wat zag dat er allemaal weer verzorgd en lekker uit. Toegegeven ik kreeg toch wel een beetje heel erg trek en zin om aan te schuiven. Maar helaas dan moet je je van te voren natuurlijk wel opgeven.

Iedereen werd verwelkomd met een lekker bakkie koffie of thee met een speciaal gemaakt Paasgebakje. Vervolgens werden de rest van de gangen van het menu geserveerd. Getuige de menukaart met de vele keuze mogelijkheden was er voor iedereen wel wat van zijn of haar gading. Een uurtje later zijn we nog even terug geweest om wat spullen op te halen en het was inmiddels een gezellige drukte met geanimeerde gesprekken. Zelfs zonder deel te nemen aan deze brunch was het duidelijk een gezellige en lekkere bijeenkomst, eentje die we eigenlijk niet hadden moeten willen missen.

IMG_4774(Klik op de foto voor de echte menukaart)

Onze dank gaat uiteraard uit naar vrienden van de Schuilplaats die dit mogelijk hebben gemaakt en uiteraard niet te vergeten de vrijwilligers die dit tot in de puntjes hebben georganiseerd.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.