Wij verhuizen

Wij verhuizenHet zal u bekend zijn dat het winkelcentrum van Lopik gerenoveerd wordt. Op het adres Pr.Willem Alexanderstraat 10 is sinds 2010 het inloophuis gevestigd. Wij wisten uiteraard dat we daar op enig moment weg moesten. Nu is het zover, per brief is het bestuur meegedeeld dat we uiterlijk 30 juni het pand moeten verlaten.

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om ergens een nieuwe plek te vinden. Uiteindelijk zijn we daar in geslaagd met de intensieve hulp van Roelse Makelaardij. Daarbij is de eigenaar van het voormalige kruisgebouw zo coulant geweest om een zeer acceptabele huur te vragen. Zodoende kan het inloophuis haar activiteiten voortzetten aan de Rolafweg Noord 7.

Binnenkort bent u van harte welkom in het nieuwe pand:

20130602_111830

Momenteel zijn we druk aan het nadenken hoe we het nieuwe pand gaan inrichten. In overleg met elkaar zijn we verschillende indelingen aan het bespreken. Vervolgens zullen we aandacht aan de aankleding gaan besteden.

In dit nieuwe pand hebben we veel meer ruimte dan in het oude pand. Voorzichtig zijn we daarom ook al aan het nadenken over uitbreiding van activiteiten die bij ons passen, al dan niet ingevuld door derden.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.