Workshops acryl schilderen

Het schilderen met acrylverf op doek is een ontspannende en gezellige bezigheid. Je schildert van een voorbeeld op een doek van 30 x 40 cm. De kosten per avond zijn €10,-, inclusief doek en verf en een hapje en een drankje. Je kunt 1 avond , maar ook alle avonden meedoen. Deelname maximaal 15 personen per avond, minimaal 8. De workshops zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. Data: vrijdag 31 januari, 28 februari, 28 maart, 25 april, 23 mei en 20 juni 2014, aanvang steeds 19:00 uur. Aanmelden graag voor 31 januari bij Ria de Groot: 0348-552017 of in de Schuilplaats. De workshops worden gegeven in inloophuis “de Schuilplaats”, Rolafweg N 7 in Lopik.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.