Paasbrunch in de Schuilplaats

Zaterdag 19 april hebben 31 mensen deelgenomen aan de jaarlijkse Paasbrunch. Nieuw was deze keer de samenwerking met Pulse (Vitras), waardoor een groot aantal mensen deelnamen die erg aan huis gebonden zijn door ouderdom, ziekte of handicap. We zien terug op een heel gezellige brunch, met een totaal gevulde inloopruimte, een gevarieerd menu en tevreden gasten. Een en ander zou niet mogelijk geweest zijn zonder de medewerking van de bakkers Brokking en Schep, de Plus, slager Oosterom en J. Brokking enerzijds en de organisatie van bediening en vervoer door enthousiaste vrijwilligers van de Schuilplaats anderzijds.

Gevers en werkers allen van harte bedankt!

Note van de webmaster, zelf mocht ik enkele mensen vervoeren van en naar huis. Het enthousiasme in de auto was heerlijk om te mogen proeven als chauffeur. Woorden als van: Het was erg gezellig, leuk, persoonlijk contact en heerlijk eten zijn mij daarvan heel goed bij gebleven. Met recht een succes te noemen en wederom voor herhaling vatbaar.

P.S. Nieuwsgierig naar een impressie, of benieuwd naar het menu kijk dan hier: Foto’s Paasbrunch 2014 in de Schuilplaats.

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.