Openburendag 2014, al snel ontstond er een goed gesprek bij een goede bak koffie

Afgelopen zaterdag 11 oktober was er een speciale open dag van de Schuilplaats: Burendag. Samen met onze buren kwamen inloophuisgebruikers, vrijwilligers en andere belangstellenden in de Schuilplaats bij elkaar. Met een goede bak koffie ontstond er al snel een goed gesprek. In een gemoedelijke sfeer van ontmoeting en samenzijn ondersteunt met een hapje en een drankje was ook nog plaats voor een officieel moment: De ondertekening van de gebruikersovereenkomst van Philadelphia en Abrona.

20141011_111635_Android

Rens de Bruijn heette namens stichting Schuilplaats in Lopik de mensen van Philadelphia en Abrona van harte welkom. We zijn blij dat we op deze manier een plek kunnen bieden in het centrum van Lopik. Zodat van hieruit activiteiten ontplooit kunnen worden die zowel een dag invulling betekenen voor bewoners van Philadelphia en Abrona als maatschappelijk een betekenisvolle invulling. De uitvoering daarvan moet nog wel meer handen en voeten krijgen. Buiten de activiteiten zoals b.v. schoonmaken, tuinonderhoud, koffie schenken etc in de Schuilplaats wordt er ook naarstig gezocht naar mogelijkheden om samen met buurtbewoners op zoek te gaan naar werkzaamheden welke kunnen worden opgepakt. Daarom ook een duidelijke vraag naar de buren en gemeenschap in Lopik denk eens na wat bij u gedaan zou kunnen worden door deze Lopikers? Wellicht dat een ontlasting van hand- en span diensten voor u, voor een ander een leuke en intensieve bezigheid kan zijn.

Een foto impressie van deze gezellige dag is hier te vinden: https://schuilplaatslopik.nl/2014-openburendag/

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.