Korte terugblik op de Nieuwjaars brunch

De bezoekers vonden het heel fijn om de brunch in Januari te houden. Dit kwam met name omdat de maand januari altijd wat stil is in tegenstelling tot december. De huiskamer zat met de wat ruimere opstelling vol met gasten en daarbij kwamen dan nog die genen die in de keuken en bediening hielpen. Dankzij de Lopikse middenstand was er weer een rijk gevulde tafel. Ruim voor elven waren er al een aantal vaste klanten. Iedereen werd met koffie of thee en gebak ontvangen. Na een officieel welkomstwoord door Rens werd de soep op gediend, twee soorten: groente- of tomatensoep aangevuld met stokbrood en kruidenboter. Vervolgens kreeg iedereen een eigengemaakt slaatje gepresenteerd, gevolgd door de broodmaaltijd met diverse soorten brood en beleg. Aan het eind kreeg men nog een yoghurttoetje en allerlei fruit. Tenslotte werd zo rond 13.30 nog koffie, thee of fris geserveerd. Om twee uur vertrok iedereen weer voldaan naar huis. Een mooie dag om op terug te zien. Dank ook aan alle sponsors voor de levering van de producten en dank voor de hulp bij de voorbereiding en bediening.

foto’s: https://schuilplaatslopik.nl/2015-nieuwjaarsbrunch/

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.