Nog Harder schenkt gift aan het Inloophuis

Nog harder poster logo Na een geweldige 15e editie van Nog Harder heeft de organisatie door de vele bezoekers  en de inzet van vele vrijwilligers en sponsors ook aan het Inloophuis van de Stichting Schuilplaats een gift gegeven. Hartelijk dank. Deze gift maakt het mogelijk dat onze vrijwilligers de middelen krijgen om activiteiten te blijven organiseren.

In het Inloophuis vinden allerlei activiteiten plaats voor jong en oud. Dankzij onze sponsoren en deze donatie kunnen alle activiteiten in het nieuwe seizoen weer starten; de koffieochtenden, jeugdactiviteiten, schilderen en de nieuwe activiteit kinderfeestjes. Voor ons volledige programma zie de huis aan huis verspreide folder of onze website:www.schuilplaatslopik.nl.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.