Nieuwjaarsbrunch 2016 Schuilplaats

Zaterdag 31 januari was de jaarlijkse Nieuwjaarsbrunch in de Schuilplaats het inloophuis in Lopik aan de Rolafweg Noord 7. Op één stoel na waren alle plekken bezet. Met een kleine 30-tal bezoekers was het een heerlijk vertoeven. Zowel de gezelligheid, de maaltijd als de entourage droegen er aan mee dat de tijd omvloog. De maaltijd bestond uit groente of tomatensoep vooraf nadat we ontvangen waren met koffie met iets lekkers erbij. De broodmaaltijd was goed verzorgd met ruime keuze aan beleg en er was een ruime keuze aan fruit om mee af te sluiten.

We kijken terug op een mooi moment met elkaar. We zijn dankbaar voor de inzet van alle vrijwilligers en natuurlijk niet te vergeten de vrienden van de Schuilplaats (zie hier) die dit mogelijk hebben gemaakt.

Een foto impressie is hier op onze website te bekijken: https://schuilplaatslopik.nl/2016-nieuwjaarsbrunch/

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.