Inwoners gemeente Lopik kunnen Inloophuis steunen met oude föhn of spaarlamp

Lokaal goed doel maakt kans op € 1.000 van Wecycle

mannenconsumentInwoners van de gemeente Lopik die afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij de milieustraat, kunnen daarmee Inloophuis ‘Schuilplaats Lopik’ ondersteunen. Hoe meer bezoekers op de milieustraat, hoe groter de kans dat het lokale goede doel een Wecycle-sponsorcheque van € 1.000 in de wacht sleept. Ook de inleveraars zelf maken kans op mooie prijzen. Doel van de campagne is om inwoners te stimuleren meer klein e-waste in te leveren op hun gemeentelijke milieustraat. Wecycle is de non-profitorganisatie die de inzameling en recycling van e-waste regelt in Nederland.

Wie op de gemeentelijke milieustraat e-waste inlevert, kan ter plekke met zijn of haar smartphone inchecken op de Wecycle-actiesite. Via GPS (Global Positioning System) wordt vastgesteld of de inwoner echt op de milieustraat is. Vervolgens kan de inwoner punten scoren voor het goede doel. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner ontvangen van Wecycle een sponsorcheque van € 1.000. Inwoners maken kans op een nieuw apparaat.

meer lezen kijk dan hier: http://www.lopik.nl/inwoners/nieuws_41226/item/inwoners-gemeente-lopik-kunnen-inloophuis-steunen-met-oude-foehn-of-spaarlamp_92449.html

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.