Lionsclub verrast de Schuilplaats Lopik met 100 bloembollen

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Jongstleden zaterdagmorgen 12 november werd de Schuilplaats verrast met een drietal vertegenwoordigers van de Lionsclub  IJsselstein – Lopikerwaard. Vanwege het 100 jarig bestaan van de landelijke Lionsclub zijn er acties bedacht waarbij het getal 100 tot uitdrukking komt. Zodoende verraste de lokale Lionsclub ons vanmorgen met het planten van 100 bloembollen van diverse soorten. Hartelijk dank voor deze attentie.

We nodigen u van harte uit om in het voorjaar het resultaat te komen zien onder het genot van een kop koffie. Dit assortiment verschillende bloembollen vertegenwoordigt tegelijkertijd de verschillende activiteiten die de schuilplaats biedt. Komt u ook eens kennis nemen tijdens de inloopochtenden op dinsdag, donderdag en zaterdag morgen. Heeft u zelf ideeën om een activiteit te starten ten behoeve van anderen, neem eens contact met ons op.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.