Sinterklaas bij de interculturele vrouwenavond in de Schuilplaats Lopik

Een feestelijk aankondiging deze keer. Op 29 November hoopt sinterklaas op bezoek te gaan in de Schuilplaats in Lopik. De sint zal dan aanwezig zijn bij de interculturele vrouwen avond. Speciaal voor deze gelegenheid worden de vrouwen uitgenodigd om ook hun kinderen mee te nemen. We weten allemaal dat kinderen van sinterklaas houden en sinterklaas van kinderen. Het wordt dan ook een speciaal en vrolijk samen zijn met allerlei sinterklaas activiteiten en spelletjes.

In het kader van uitwisselen van culturen kwam ook het sinterklaasfeest ter sprake. Wat is er dan mooier dan dat sinterklaas zelf op bezoek komt. Door inzet en medewerking van vrijwilligers, betrokkenen en niet te vergeten sinterklaas wordt dit allemaal mogelijk gemaakt.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.