Workshop tekenen met grijs potlood

teken-workshop-schuilplaats

Wegens groot succes na drie workshops in Nieuwegein en één in IJselstijn geeft Emad Al Fatly weer een workshop. Meestal teken je met potlood. Later kleur je in. Maar wat gebeurt er als je alleen met potlood werkt? Je kunt bij een goed gebruik ervan bepaalde ideeën en suggesties weergeven door het contrast tussen licht en donker te gebruiken.
De workshop omvat vier bijeenkomsten voor volwassenen en jongeren, tekenervaring is niet nodig. Zelf neemt u mee: potloden HB, B1, B4, B6, H, H2, H4, schetsboek, puntenslijper, liniaal, 10 A4-vellen papier en een passer. Tijdens de workshop maakt u kennis met de materialen, oefent u met behulp van grijspotloodtinten met schaduwen en overgangen, met de textuur van een getekende vormen en hun schaduwen, en leert u met kunstzinnig perspectief tekenen. Kortom, u hebt het druk! Maar u kunt thuis rustig verder werken en aan het eind bent u een tevreden mens met een rugzak vol kennis en ervaring.

emad-al-fatlyInschrijving via
eazhh@yahoo.com onder vermelding van
workshop tekenen. Na bevestiging inschrijving
betaling p.p. €50,- incl. koffie/thee.

Locatie:
De Schuilplaats. Rolafweg Noord 7, Lopik

Check Emad’ s website:
www.Inktenpotlood.weebly.com

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.