Afscheid Bertina tijdens afsluitende BBQ

Jaarlijks voor de vakantieperiode aanbreekt last het bestuur een bijzondere vergadering in. Eén waarbij niet alleen bestuursleden maar ook de partners aanwezig zijn om in een heerlijke ongedwongen sfeer met elkaar samen te komen. Ook dit jaar stelde de voorzitter zijn tuin en BBQ beschikbaar. Onder het genot van heerlijk eten in een avondzonnetje vond dit woensdagavond 12 juli plaats. De avond hebben we zingend afgesloten, dankbaar als we zijn dat we met z’n allen dienend bezig mogen zijn in en rondom de activiteiten van  de Schuilplaats. Kijk hier eens voor een indruk van deze avond: https://schuilplaatslopik.nl/2017-bbq-en-afscheid-bertina/

Er was ook een moment van afscheid. Bertina Spelt nam afscheid als vrijwilligerscoördinator nu zij is verhuisd uit Lopik. Zoals de voorzitter Rens de Bruijn het treffend verwoorde: “Vanaf het moment dat Bertina binnenkwam gingen er deuren open. Er was altijd een lach. Vrijwilligers kregen ruimte om op hun manier hun bijdrage en inzet te doen en alles verliep altijd in harmonie. We zullen Bertina zeker missen.”

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.