Nieuwe vrijwilligers coördinator

Het bestuur van de stichting Schuilplaats is blij en dankbaar dat we met ingang van heden weer een nieuwe coördinator hebben als vervangster van Bertina.

Hieronder stelt ze zich aan u voor hoewel velen van u haar al langer kennen, Annette Molenaar.

Hallo allemaal,

Misschien heb je er al iets van vernomen, maar ik ga me meer inzetten voor De Schuilplaats en de taak van Bertina overnemen. Veel van jullie weten vast wie ik ben, maar toch zal ik mij nog even voorstellen.

Annette Molenaar-Jongebreur, getrouwd met Henk en we hebben twee dochters Leonie (14) en Ellemiek (12) en we wonen in Lopik. Ik werk twee dagen als secretaresse op een accountantskantoor. In de Schuilplaats kom ik als vrijwilliger in de boekenhoek en in de weggeefwinkel. Kerkelijk leven wij mee met de Hervormde gemeente Lopik.

Met elkaar als vrijwilligers kunnen we alles in De Schuilplaats goed laten verlopen. Als er iets te melden valt of heb je ideeën, is er iets gebeurd of is er iets kapot of op. Ik hoor het graag, want dan kan ik er iets mee doen. Ook voor de roosters, weet je je vakantie al of weet je al van te voren dat je een keer niet kan, ik kan er rekening mee houden als ik het weet.

Ik hoop dat jullie mij snel weten te vinden. Mailen kan naar henkannettemolenaar@hetnet.nl. Bellen naar 0348-554845 en appen naar 06-30165452. Ik hoop natuurlijk ook regelmatig even binnen te lopen om jullie te zien.

Een hartelijke groet,

Annette

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.