Via Via Weggeefwinkel gefeliciteerd!

Vanochtend ben ik eens gezellig op bezoek gegaan in de Schuilplaats. Want vandaag is de Via Via weggeef winkel jarig! Gezellig druk, gemoedelijke sfeer, toegegeven, veel dames maar iedereen had het duidelijk naar haar/zijn zin.

Alweer 1 jaar ViaVia Weggeefwinkel in Lopik en niet meer weg te denken. Afgelopen zaterdag was de Weggeefwinkel dan ook extra versierd en was er een traktatie voor de klanten. Het was weer gezellig druk en ook diverse vrijwilligers kwamen even om het hoekje kijken. Het afgelopen jaar is er veel gebeurd. Zo is de winkelinrichting vernieuwd, het assortiment aangepast en wordt er nog selectiever naar de kleding gekeken. Er staat dan ook een winkeltje met mooie kleding dat in een behoefte voorziet voor wie het kopen van kleding en schoenen niet zo vanzelfsprekend is. Nog steeds zien we nieuwe klanten binnenkomen en met een blij gezicht vertrekken. Hopelijk overwinnen nog meer mensen de schroom en komen even kijken en passen. Wat gebleven is zijn de enthousiaste vrijwilligers die de klanten met advies bijstaan, tijd voor een praatje hebben en een kopje koffie of thee aanbieden. Het team van vrijwilligers is dankbaar dat ze op deze wijze mensen mogen helpen en goede kleding een tweede kans mogen geven. Ook de brengers van kleding zijn we dankbaar voor hun inzet. Blijf als klant of als brenger van kleding Facebook volgen voor het laatste nieuws.

Op de foto: Mirjam Bruinius, Geert Hoeke, Els Hoeke

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.