Vrienden van…

Welkom op het vriendengedeelte van de website van de Schuilplaats: Een initiatief dat in Lopik vrijwilligers helpt om goed werk te doen. Een medemens kan soms buiten de boot vallen. Hoe goed we het in Nederland ook voor elkaar hebben, soms doen schrijnende gevallen zich voor. Stil en onopgemerkt verdriet, vlakbij in ons dorp, in onze wijk of zelfs in onze straat. Situaties waarin bestaande regels, voorzieningen en vergoedingen tekort schieten. Of situaties waar omzien naar elkaar georganiseerd moet worden om nog gezien te kunnen worden, mogelijk gewoon lekker een plek om even op adem te komen onder het genot van een bakkie koffie en een goed gesprek. Om dit te realiseren zijn handen en middelen nodig om. Gelukkig staan op zo’n moment de vrienden klaar. Vrienden van de Schuilplaats staan de vrijwilligers bij met materiële hulp (in natura), uiteenlopende activiteiten, door middel van sponsoring of door donaties. Kleine, simpele oplossingen, mogelijk gemaakt door Vrienden die weigeren hun ogen te sluiten voor de verborgen nood in onze samenleving. Hou onze activiteiten en agenda in de gaten.

U of  jij als Sponsor en Vriend van….

Wilt u ons ook sponsoren of een donatie geven, dat kan altijd.

ANBI_FCDe Schuilplaats wordt gefinancierd met behulp van giften en sponsoring. Het werk wordt gedaan door vrijwilligers. Uw gift is dan ook meer dan welkom en uiteraard belasting aftrekbaar. Ons bankrekeningnummer is:
IBAN: NL24RABO0156757443

Wilt u zich aanmelden als sponsor stuur dan een e-mail naar sponsoring@schuilplaatslopik.nl, wij nemen dan contact met u op.

Wij willen al onze vrienden hier graag in het zonnetje zetten en hun heel hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid (in willekeurige volgorde):

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.